De scholen zijn weer begonnen dus ook de KinderAcademie

“De scholen zijn weer begonnen dus ook de KinderAcademie gaat weer van start! Inschrijven voor het seizoen 2017-2018 is mogelijk tot 6 oktober.

Op zondagmiddag van eind oktober tot en met eind april maken kinderen uit groep 8 in Delft kennis met allerlei verschillende beroepen. Kinderen kruipen voor een middag in de huid van bijvoorbeeld een brandweerman, wethouder, architect of kok onder begeleiding van echte professionals. Tijdens de lessen oefenen de kinderen met vaardigheden als samenwerken, oplossingsgericht denken, creativiteit, e.a.”

0
0

Begeleider in circuskunsten

Met trots kon ik vandaag mijn certificaat voor de basisopleiding ‘begeleider in circuskunsten’ voor sociaal circus  in ontvangst nemen.

Het waren ontzettend leerzame en inspirerende dagen. Zowel de lesstof als de mensen hebben me uitgedaagd buiten mijn comfortzone te treden en met nieuwe dingen te experimenteren. Ik voel me gesterkt in mijn lesgevers vaardigheden, weet me beter te verplaatsen in de doelgroep en mijn creatieve kant is aangesproken.

Ik dank de groep en de docenten van wie ik allen positieve en bruikbare input heb gekregen en ik ga deze nieuwe kennis en vaardigheden zeker toepassen tijdens mijn lessen in zowel het circus als bijvoorbeeld tijdens de KinderAcademie.

0
1