Op dit moment ben ik onderwijs coördinator bij de Kinderacademie in Delft. Kinderen uit groep 8 met ouders uit de lagere arbeidersklasse kunnen hier op zondag kennismaken met verschillende beroepen in de praktijk. Ik bedenk en organiseer het volledige lesaanbod en stuur vrijwilligers en gastdocenten aan. Dit jaar heb ik de 21st century skills geïntroduceerd. Naast een brede oriëntatie op de maatschappij krijgen kinderen zo ook de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om goed te functioneren in die maatschappij.

 

Bij particulieren thuis help ik als beeldend therapeut een kind zich te uiten met bijvoorbeeld teken- en schildermaterialen, klei, textiel en hout om zichtbaar te maken waar het mee zit. Door het creatieve werken komt er verwerking op gang en kunnen we toewerken aan nieuwe inzichten en oplossingen, zodat het kind weer vertrouwen krijgt in zichzelf en in zijn of haar omgeving.

 

Ik geef circusles bij Circus Kabel. In dat kader volg ik momenteel de opleiding BIG sociaal om het contact met en tussen kinderen in goede banen te leiden met een positieve en veilige groepsdynamiek als gevolg.

 

Via Kade40 geef ik beeldende kunstlessen op basisscholen in Vlaardingen. Ik begeleid kunstclubjes in Wassenaar. En ik ben in te huren om kinderfeestjes op maat te verzorgen.

Wilt u met mij samenwerken aan het versterken van het expressieve vermogen van kinderen?

Ik verneem heel graag van u.